Romantics Entertainment

* Juan & Terry * Duo / Trio The Romantics * Terry & Truus *

Ook voor compleet Entertainment in uw hotel / restaurant in binnen en buitenland. Opdrachtgevers: Spanje: Hotel Rey Mar, Hotel Rey Mar Playa, Hotel Papi, Hotel Sorra Daurada, Hotel Sorra D'or Malgrat de Mar. Hotel Riviera Santa Susanna Hotel Don Angel, Hotel Alhambra,H-Top Hotel Pineda de Mar. Duitsland: Hotel Wunderland Kalkar, Nederland: Hotel Preston Palace Almelo, Hotel De Bonte Wever Assen en vele camping's en restaurants enz.
Voor elke Party
Zanger / Entertainer / Presentator Terry Niks
Truus Niks
Duo The Romantics
Zanger / Entertainer / DJ Juan Richard

OVER ONS:

Juan & Terry

Een party duo die met live gezongen liedjes van bv. Enrique Iglesias , Michel Telo, Jeroen van Der Boom, Black eyed Peas, Niels Geusebroek, Bruno Mars, Robin Thicke, Kenny B, Don Omar, Nielson, enz de zaal op stelten zet...

 Ook op verzoek met DJ act te boeken.


Duo The Romantics ( Truus & Terry ) zingen een willekeur aan  muziek.

Voor ieder wat wils.

Naast de welbekende  dans / feest / apre ski nummers in het Nederlands, spelen zij ook Engelse klassiekers Van Lou Bega , Tavares,

Kool & The Gang

The Mavericks, Dire Straits , Queen ,  Robby Williams

Abba , The Pointer Sisters, UB40, enz enz., en draaien zij tussen door alle verzoekjes die men horen wil.


 Terry ( Solo ) is ook te boeken voor Diner Dansant, Dag / Avond Bruiloften en alle soorten feesten.

Eigen licht & Geluid tot en met 200 man.

Ingeschreven bij de KVK te Enschede.

 

Bel voor Informatie & Beschikbaarheid.

06-22334645

 

Meer info over privacy beschikbaar in desktop Versie

 

Contact:


Tel:         +31 6 22 33 46 45

Mail:       terryniks@hotmail.com

 
 
 

 

Wij hebben jarenlang opgespaarde foto's offline

gehaald om deze reden.

Nieuwe privacywet van kracht foto/video.

 

Mag je nog een foto op sociale media plaatsen?

Het kan zijn dat je foto's hebt gemaakt waar mensen op staan. Als je die op je Facebookpagina of website wil plaatsen, dan heb je daar toestemming voor nodig van de geportretteerde. Foto's met portretten van mensen zijn immers een persoonsgegeven. Je moet een grondslag hebben, zoals toestemming, om de foto te publiceren op je Facebookpagina of Instagramprofiel. Sta je dus op een druk kruispunt in Amsterdam en staan er tientallen mensen op je foto? Dan moet je hun gezichten blurren als je de foto wil publiceren. Dit is echter het geval sinds de nieuwe avg privacy wet.Voordat je een foto of filmpje bijvoorbeeld op internet zet, moet je eerst goed nadenken over de gevolgen. Als je denkt dat de persoon op de foto daar weleens last mee kan krijgen, mag je de foto niet zomaar plaatsen waar ook anderen het kunnen zien. Je moet dan eerst toestemming vragen aan die persoon. Bij blurren van fotos is dit echter niet het geval.Dit geldt natuurlijk ook voor filmpjes waar mensen herkenbaar in voorkomen

Of je publiceert met toestemming (en dan moet je die aantonen en moet die voldoen aan de strikte eisen uit de AVG)Is blurring alleen van toepassing op straatfoto’s?

Ja, blurring wordt toegepast op straatfoto’s, sinds de nieuwe avg privacy wet die vanaf 25 mei is ingegaan omdat hierop gezichten en kentekens mogelijk herkenbaar in beeld zijn. Op ander beeldmateriaal, zoals luchtfoto’s, is dit niet het geval.

Hoe hoog zijn de boetes? Wie zich niet aan de AVG houdt loopt het risico een boete te krijgen. De hoogte van de boete is afhankelijk van de zwaarte van de overtreding en kan oplopen tot twintig miljoen euro (of vier procent van de omzet)

- infobron avg privacywet 2018 -

 

Foto gemaakt door particulier In tegenstelling tot bedrijven, verenigingen en stichtingen, vallen hobbyfotografen en particulieren niet onder de AVG-wetgeving. Dit betekent dat een vriend zonder problemen een foto met jou erop kan delen via Facebook of Instagram. Als je het niet eens bent met een foto van jou die online is geplaatst, dan kun je je in sommige gevallen beroepen op het portretrecht. Dit betekent dat een foto niet mag worden gepubliceerd zonder toestemming. In het geval van een foto die in opdracht van jou is gemaakt, moet de fotograaf jouw toestemming hebben voordat de foto kan worden geplaatst. Foto's die niet in opdracht zijn gemaakt, mogen vrij gepubliceerd worden. Tenzij jij als afgebeelde persoon een 'redelijk belang' hebt om publicatie van de foto te voorkomen. Dit belang kan privacy zijn, of een financieel belang, als iemand geld verdient met jouw foto.

Bron: Radar / Auteursrecht.nl

Copyright @ All Rights Reserved 2018 /2019